Jump to main content Jump to navigation

Vi og MUNCH

Vi har en lang tradisjon for å ta samfunnsansvar. I Norge har dette sosiale engasjementet kommet samfunnet til gode siden 1991 gjennom det nære forholdet mellom oss og Munchmuseet i Oslo.

MUNCH i Bjørvika Foto: MUNCH/Guttorm Stilen Johansen

MUNCH i Bjørvika Foto: MUNCH/Guttorm Stilen Johansen

 

Vi har vært stolt sponsor av MUNCH siden 1991.

 

Det er fint å vite at våre bidrag gjennom årene har bidratt til å styrke utstillingsprogrammet og gjort det mulig for MUNCH å nå nytt publikum både i Norge og i utlandet.

I oktober 2021 åpnet endelig det nye museumsbygget ved Oslos vannkant. Her har MUNCH som mål å gi muligheter for helt nye kulturopplevelser og perspektiver. Edvard Munchs kunst har endelig fått den plassen den fortjener.

På vegne av våre ansatte og samarbeidspartnere setter vi pris på muligheten til å bli inspirert av en av Norges største kunstnere. Å kunne bidra til å bevare vår kulturarv er et privilegium vi er takknemlige for.

I 2023 forlenget vi sponsoravtalen vår enda en gang. Les mer lenger ned.

 

 

To smilende kvinner som holder opp en signert kontrakt
Yuki Ikeda, Managing Director for INPEX Idemitsu Norge og Tone Hansen, direktør for MUNCH. Foto: Ove Kvavik/MUNCH
Arbeider som henger høyt på en vegg. Folk som nyter utsikten.
Fra et besøk under byggeperioden i Bjørvika. Foto: IRH/IIN

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more