Jump to main content Jump to navigation

Vi og MUNCH

Vi har en lang tradisjon for å ta samfunnsansvar. I Norge har dette sosiale engasjementet kommet samfunnet til gode siden 1991 gjennom det lange forholdet mellom oss og Munchmuseet i Oslo.

MUNCH i Bjørvika Foto: MUNCH/Guttorm Stilen Johansen

MUNCH i Bjørvika Foto: MUNCH/Guttorm Stilen Johansen

 

Vi har vært stolt sponsor av MUNCH siden 1991.

 

Det er fint å vite at våre bidrag gjennom årene har bidratt til å styrke utstillingsprogrammet og gjort det mulig for MUNCH å nå nytt publikum både i Norge og i utlandet.

I oktober i fjor åpnet endelig det nye museumsbygget ved Oslos vannkant. Her har MUNCH som mål å gi muligheter for helt nye kulturopplevelser og perspektiver. Edvard Munchs kunst har endelig fått den plassen den fortjener.

På vegne av våre ansatte og samarbeidspartnere setter vi pris på muligheten til å bli inspirert av en av Norges største kunstnere. Å kunne bidra til å bevare vår kulturarv er et privilegium vi er takknemlige for.

I 2019 forlenget vi sponsoravtalen vår enda en gang, og for å markere anledningen ble fem japanske  kirsebærtrær plantet foran det nye museumsbygget i Bjørvika.

 

 

Planting av kirsebærtrær i Bjørvika i august 2019. Fra v: Masahiro Tauchi, Japans Ambassadør til Norway, Shunichi Kito, President i Idemitsu Kosan og Marianne Borgen, ordfører i Oslo. Foto: Ove Kvavik/MUNCH
Kirsebærtre-planting i Bjørvika i august 2019. Fra v: Masahiro Tauchi, Japans Ambassadør til Norway, Shunichi Kito, President i Idemitsu Kosan og Marianne Borgen, ordfører i Oslo. Foto: Ove Kvavik/MUNCH
Arbeider som henger høyt på en vegg. Folk som nyter utsikten.
Fra et besøk under byggeperioden i Bjørvika. Foto: IRH/IIN

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more